Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Historie

Win weekend cabrio rijden!

De 18 winnaars zijn bekend.

60e jubileum editon

  • 1575,- korting

  • Lichtmetaal en All season banden

  • Stootlijsten

  • 60 jaar badge

Onze gewaardeerde collega John Smit 49 jaar bij het familie bedrijf!

Historie
De Soester begint zijn historie op 1 april 1956, wanneer de inmiddels overleden Coby en George Karwoczik het bedrijf aan de Smitsweg  openen en later verhuizen naar de Kostverlorenweg. Het familiebedrijf wordt in 1992  overgenomen door de enige zoon Jorg. De Soester voert van oudsher gerenommeerde merken als Mazda. In 1995 wordt het Daewoo dealerschap uit Zuid- Korea verkregen. In 2005 wordt de naam Daewoo vervangen door Chevrolet.
Iedere auto kopende klant komt met zijn auto op de foto om uiteindelijk terecht te komen in de showroom Wall of Fame van De Soester-familie in de showroom, één grote De Soester familie.
Het familiebedrijf bestaat al bijna 60 jaar dankzij heel veel trouwe klanten, die de betrouwbaarheid, kwaliteit en service enorm waarderen. Het AD autobedrijf is daar een verlengstuk van en is De Soester klaar voor de toekomst met de zo vertrouwde persoonlijke benadering. Jorg heeft een simpele verklaring voor het 60 jarige bestaan van Autobedrijf de Soester: "Iedereen kan wel zeggen dat de klant centraal staat, maar dan moet je dat ook wel in de praktijk waarmaken. Wij hebben de bedrijfsfilosofie volledig geïntegreerd in ons bedrijf. Wij zijn een echt familiebedrijf, waardoor wij altijd een stap verder gaan voor onze klanten dan een ander. Wij doen de gewone dingen ongewoon goed, dat is ons motto. Mijn dochter Kirby en mijn zoon Marvin werken in de zaak. De trouwe werknemers in de werkplaats en aan de balie vertegenwoordigen samen zo’n zeventig jaar ervaring".

De van oudsher bekende slogan van "De Soester" houden wij met AD Automobielbedrijf De Soester in eren: "Het adres waar de klant wordt gewaardeerd en service een begrip is".

U bent altijd van harte welkom om langskomen om een kijkje te nemen, met uw eventuele vragen die wij graag beantwoorden of gewoon om kennis met ons te maken. Wie weet wat wij voor u kunnen betekenen.
U bent van harte welkom aan de Kostverlorenweg 1, hoek Laanstraat in Soest. Graag tot ziens.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu