Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

KIA Lease

Private Lease bij AD Autobedrijf De Soester
Een private lease-auto koop je niet en toch gebruik je hem alsof hij van jou is: dat is de kracht van privé leasen. Alles is geregeld voor een vast maandtarief: het leasebedrag. Je hoeft zelf alleen nog maar te tanken! Makkelijk, betaalbaar en nu dus ook bij AD Autobedrijf De Soester!

Wat is private lease?
Met private lease rijd je in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Hierdoor heb je goed grip op je maandelijkste kosten, en bij AD Autobedrijf De Soester Privatelease hoef je écht alleen nog maar zelf te tanken! Onbezorgd rijden in een rijk uitgeruste auto.

Privé leasen voor een vast bedrag per maand

Een private lease-auto koop je niet en toch gebruik je hem alsof hij van jou is: dat is de kracht van privé leasen. Alles is geregeld voor een vast maandtarief: het leasebedrag. Je hoeft zelf alleen nog maar te tanken!

Vraag je auto aan
De laatste stap is zo simpel als één druk op de knop. Je krijgt een door ons ondertekend private leasecontract. We ontvangen dan graag een aantal stukken van jou terug zodat je kunt gaan private leasen:
  • Het door jou ondertekende en geparafeerde private leasecontract
  • Een kopie van de twee zijden van je rijbewijs
  • en document met daarin een aantal vragen omtrent je persoonlijke situatie
  • Een recente loonstrook (in geval van zzp'er een recente aangifte IB; in geval van gepensioneerde, recente pensioen documentatie)
  • Een recent bankafschrift
Zodra alles gecontroleerd en geaccordeerd is, dan delen we het leuke nieuws met je en kun je snel in je nieuwe auto stappen!

Meer weten?

Neem direct contact op met ons! 035-6021064
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu