Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Service

AD ALTIJD GOED ONDERHOUDSBEURT
Regelmatig onderhoud. Het zorgt ervoor dat uw auto in topconditie is en betrouwbaar blijft. Geen v-snaar die het uitschreeuwt van ellende of banden die grip verliezen. Bovendien draagt een goed gevuld onderhoudsboekje bij aan de waarde van uw auto. U zit echter niet te wachten op overbodig onderhoud. De AD Altijd Goed Onderhoudsbeurt combineert vakmanschap daarom met maatwerk.   

ONDERHOUD OP MAAT
Onderhoud opmaat en prijsopgave vooraf om alles overzichtelijk te houden. Bij de onderhoudsbeurt worden alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Van remmen en banden tot schokdempers en uitlaat. Naast het verversen van de olie, worden, indien nodig, de brandstof- en interieurfilters vervangen. Verder kan uit controle blijken dat een onderdeel versleten is. In dat geval wordt eerst met u overlegd voordat een nieuw onderdeel wordt geplaatst. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

REGULIER ONDERHOUD EN APK
De APK is echter geen vervanging van regulier onderhoud. Het is een momentopname die meer inzicht geeft in de staat van uw auto. Bij ons is een APK gratis in combinatie met een grote onderhoudsbeurt.

EXTRA ZEKERHEID MET EUROservice/KIW
Mocht u onverhoopt ergens stil komen te staan, is er gelukkig de EUROservice/KIW. Deze kunt u afsluiten bij ons. Deze dienst garandeert 24 uur per dag snelle ondersteuning in geval van pech, ook zijn er mogelijkheden voor buitenlanddekking. In combinatie met de onderhoudsbeurt is de EUROservice/KIW vaak zelfs extra voordelig.

AD GARANTIE BIEDT UNIEKE VOORDELEN

  • Geen tot-de-deur-garantie, maar 2 jaar internationale garantie

  • Op onderhoud en reparatie in 13 Europese landen

  • Geldig voor de kosten van onderdelen én uurloon

  • BOVAG-garantiebepalingen van toepassing

  • Ook onderhoud en reparatie van nieuwe auto's binnen de fabrieksgarantie


AUTOMERKEN
Chevrolet, KIA, Mazda, Nissan, Opel, Volkswagen (VW), Ford, Hyundai, Fiat, Daewoo, Renault , Toyota, Peugeot, Seat, Honda, Suzuki, Dacia, Daihatsu, Volvo en Citroën. Staat uw auto hier tussen? Wij regelen de onderhoud, reparatie of APK tegen de scherpste prijs met de hoogste kwaliteit.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu